Visarion Elena

Disciplina : Limba engleza

Vezi detalii

Pret : 40.00 RON / sedinta ( 2 ore )

Ciclul scolar : invatamant primar / gimnaziu / pregatire liceu / liceu(ciclul inferior) / liceu(ciclul superior) / pregatire facultate / postliceala / profesional(SAM) / profesional(an de completare)

Absoventa a Univ. Al. I. Cuza fac.litere/engleza-franceza (peste 20 ani experienta in predare individuala sau in grup) ofer meditatii orice nivel/varsta pentru recuperare materie , performanta scolara, pregatire bacalaureat, conversatie orice domeniu, teste Cambrige, IELTS, cursuri intensive emigrare Marea Britanie, Irlanda, Canada,SUA, interviuri job (pregatire intensiva pentru NURSING/CAREHOMES UK-detin materiale si cunostinte in domeniul medical)-mentionez ca din 2016 se va da un test de limba engleza pentru asistente si infirmieri in UK in afara de interviul de specialitate etc.La cerere predau pe Skype (conversatie).Meditez si pentru ACADEMIA DE POLITIE sau MILITARA.-gramatica/teste.Ofer suport de studiu modern. Specializare in predare NURSING/CAREHOMES UK. Detin materiale si cunostinte in domeniu. Am efectuat practica de specialitate in spital in limba engleza .Efectuez si traduceri(ro-en/en-ro).Pentru limba franceza ofer meditatii elevi clasele I-XII. Rog si ofer maxima seriozitate.

Postat din : 22 Aprilie 2014

Vizualizari : 2264

Rating : ( 1 voturi )

Disciplina : Limba engleza

Vezi detalii

Pret : 40.00 RON / sedinta ( 2 ore )

Ciclul scolar : profesional(SAM)

Licentiata in limba si literatura engleza- cunostinte in domeniul medical , ofer meditatii asistente medicale si medici pentru emigrare UK(sau predare cursuri in limba engleza pentru medici).Detin materialele de studiu corespunzatoare , ofer meditatii si pe Skype. Testul IELTS este acum obligatoriu pentru persoanele care doresc sa lucreze in Marea Britanie mai ales in domeniul medical(infirmieri, asistenti medicali, medici).De asemenea meditez pentru Academia de Politie /Militara/Jandarmi-teste de gramatica aprofundate cu explicatiile aferente. Rog maxima seriozitate.

Postat din : 10 Septembrie 2015

Vizualizari : 1891

Rating : ( 0 voturi )

Disciplina : Limba romana pentru straini

Vezi detalii

Pret : 40.00 RON / sedinta ( 2 ore )

Ciclul scolar : pregatire facultate

Licentiata limba engleza franceza romana ofer meditatii limba romana si engleza pentru studentii straini.Lucrez si pe Skype.Va rog seriozitate.

Postat din : 15 October 2017

Vizualizari : 440

Rating : ( 0 voturi )