Antohi Alina

Disciplina : Limba si literatura romana

Vezi detalii

Pret : 50.00 RON / sedinta ( 1.5 ore )

Ciclul scolar : invatamant primar / gimnaziu / pregatire liceu / liceu(ciclul inferior) / liceu(ciclul superior)

Meditez copii la Limba și Literatura Romana.Consider că sunt o persoană potrivită pentru a lucra cu tinerii, întrucât am absolvit modulul psiho-pedagogic din cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației, modul nelipsit unui profesor. De asemenea, sunt pregătită datorită studiilor pe care le-am făcut, să lucrez cu preșcolari. Sunt dispusă să lucrez cu elevii claselor I-XII( pentru aprofundarea gramaticii și literaturii române, dar și pentru pregătirea examenului național şi examenul de bacalaureat). Meditațiile se vor desfășura la domiciliul meu, dar și la domiciliul persoanei, în limita timpului meu disponibil.

Postat din : 24 October 2014

Vizualizari : 1132

Rating : ( 11 voturi )

Disciplina : Limba germana

Vezi detalii

Pret : 50.00 RON / sedinta ( 1.5 ore )

Ciclul scolar : invatamant primar / gimnaziu

Ofer meditaţii la limba germană pentru persoane începătoare, care doresc să învețe limba germană dar și pentru elevi, pentru o îmbunătățire a materiei deja învățate. Meditaţiile se vor ţine la domiciliul meu,dar și la domiciliul persoanei, in limita timpului meu disponibil. Pun la dipoziţie materiale audio şi scrise, pentru o mai bună inţelegere şi asimilare. Sunt dispusă să colaboreze cu institutii educationale.

Postat din : 24 October 2014

Vizualizari : 1855

Rating : ( 5 voturi )

Disciplina : Limba engleza

Vezi detalii

Pret : 40.00 RON / sedinta ( 1 ore )

Ciclul scolar : invatamant primar

Meditez copii la Limba Engleză. Consider că sunt persoană potrivită pentru a lucra cu tinerii învățăcei, întrucât am absolvit modulul psiho-pedagogic, în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației, modul nelipsit unui profesor.Sunt dispusă să lucrez cu preșcolari dar și cu elevii din clasele 1-4. Meditațiile vor avea loc la domiciliul meu, dar și la domiciliul copilului, în limita timpului meu disponibil. Sunt dispusă să colaboreze cu instituții educationale.

Postat din : 8 Decembrie 2014

Vizualizari : 1111

Rating : ( 6 voturi )