Bucuresti Cesbc

Disciplina : Biologie

Vezi detalii

Pret : 100.00 RON / sedinta ( 2 ore )

Ciclul scolar : gimnaziu / pregatire liceu / liceu(ciclul inferior) / liceu(ciclul superior) / pregatire facultate / postliceala

SE POATE SI ALTFEL!!! ......................................................................................................... Centrul de Excelenta Stiintifica in Biologie si Chimie din Bucuresti- CESBCB - va recomanda si gireaza - pentru meditatii individuale la domiciliul profesorului sau de grup in vederea admiterii la FACULTATEA DE MEDICINA, FARMACIE, STOMATOLOGIE, SPORT si sustinerii examenului de BACALAUREAT la disciplina BIOLOGIE. Profesorii nostri au experienta semnificativa de peste 10 ani in invatamantul preuniversitar si universitar, sunt autori de subiecte si corectori la examene nationale. Oferim totodata SPRIJIN si CONSILIERE pentru LUCRARI DE LICENTA .......................................................................................................................................... Centru cotat cu 5 stele pentru rezultatele obtinute de cursantii sai.

Postat din : 28 Ianuarie 2018

Vizualizari : 345

Rating : ( 3 voturi )

Disciplina : Chimie

Vezi detalii

Pret : 100.00 RON / sedinta ( 2 ore )

Ciclul scolar : pregatire liceu / liceu(ciclul inferior) / liceu(ciclul superior) / pregatire facultate / postliceala

SE POATE SI ALTFEL!!! ......................................................................................................... Centrul de Excelenta Stiintifica in Biologie si Chimie din Bucuresti- CESBCB - va recomanda si gireaza - pentru meditatii individuale la domiciliul profesorului sau de grup in vederea admiterii la FACULTATEA DE MEDICINA, FARMACIE, STOMATOLOGIE si sustinerii examenului de BACALAUREAT la disciplina CHIMIE. Profesorii nostri au experienta semnificativa de peste 10 ani in invatamantul preuniversitar si universitar, sunt autori de subiecte si corectori la examene nationale. Oferim totodata SPRIJIN si CONSILIERE pentru LUCRARI DE LICENTA .......................................................................................................................................... Centru cotat cu 5 stele pentru rezultatele obtinute de cursantii sai.

Postat din : 28 Ianuarie 2018

Vizualizari : 372

Rating : ( 2 voturi )