C Adina

Disciplina : Limba engleza

Vezi detalii

Pret : 150.00 RON / sedinta ( 2 ore )

Ciclul scolar : invatamant primar / gimnaziu / pregatire liceu / liceu(ciclul inferior) / liceu(ciclul superior) / pregatire facultate / postliceala / profesional(SAM) / profesional(an de completare)

Ai nevoie sa iti imbunatatesti nivelul limbii engleze sau poate pe cel al copilului tau? Dai bacalaureatul la limba engleza si poate vrei sa iti verifici cunostintele? Daca da, atunci te astept la o sedinta de testare pentru a stabili bazele unei posibile colaborari eficiente. Despre mine pot sa iti spun ca ofer meditatii la limba engleza pentru nivel incepator, mediu si avansat, sunt pasionata de Engleza,studiind limba Engeza la British Council de peste 15 ani- certificare IELTS, licentiata in Psihologie si Pedagogie. Sedintele se pot desfasura online, la domiciliul meu din sectorul 4 sau la domiciliul elevului in functie de caz.

Postat din : 7 Noiembrie 2018

Vizualizari : 126

Rating : ( 2 voturi )

Disciplina : Limba engleza

Vezi detalii

Pret : 150.00 RON / sedinta ( 2 ore )

Ciclul scolar : invatamant primar / gimnaziu / pregatire liceu / liceu(ciclul inferior) / liceu(ciclul superior)

Ai nevoie sa iti imbunatatesti nivelul limbii engleze sau poate pe cel al copilului tau? Dai bacalaureatul la limba engleza si poate vrei sa iti verifici cunostintele? Daca da, atunci te astept la o sedinta de testare pentru a stabili bazele unei posibile colaborari eficiente. Despre mine pot sa iti spun ca ofer meditatii la limba engleza pentru nivel incepator, mediu si avansat, sunt pasionata de engleza si spaniola, studii de Engleza Britanica si certificare IELTS, licentiata in Psihologie si Pedagogie. Sedintele se pot desfasura online, la domiciliul meu din sectorul 4 sau la domiciliul elevului in functie de caz.

Postat din : 27 October 2013

Vizualizari : 852

Rating : ( 2 voturi )

Disciplina : Psihologie

Vezi detalii

Pret : 150.00 RON / sedinta ( 2 ore )

Ciclul scolar : pregatire liceu / liceu(ciclul inferior) / liceu(ciclul superior) / pregatire facultate

Dai bacalaureatul la Psihologie sau vrei sa te pregatesti pentru admiterea la Facultatea de Psihologie? Daca da, atunci te astept la o prima sedinta de testare pentru stabili bazele unei posibile colaborari. Despre mine pot sa iti spun ca sunt absolventa a facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea Bucuresti, am experienta in lucrul cu copiii si adultii si ofer meditatii in vederea pregatirii examenului de bacalaureat si admiterii la facultate. Materialele necesare pregatirii eficiente si obtinerii unor rezultate exceptionale sunt asigurate de mine. Sedintele se pot desfasura online, la domiciliul meu din sectorul 4 sau la domiciliul elevului in functie de caz.

Postat din : 27 Noiembrie 2013

Vizualizari : 770

Rating : ( 2 voturi )

Disciplina : Limba spaniola

Vezi detalii

Pret : 50.00 RON / sedinta ( 1 ore )

Ciclul scolar : invatamant primar / gimnaziu

Vrei sa inveti limba spaniola intr-un mod interactiv si placut? Ofer meditatii la limba spaniola, nivel incepator, pentru copii, elevi sau adulti. Am pregatire psihopedagogica si am beneficiat de o bursa de studii in cadrul unei universitati din Spania in timpul studiilor masterale. Am experienta in lucrul cu copiii. Sedintele se pot desfasura online, la domiciliul meu din sectorul 4 sau la domiciliul elevului in functie de caz.

Postat din : 8 Septembrie 2018

Vizualizari : 139

Rating : ( 0 voturi )

Disciplina : Toate instrumentele

Vezi detalii

Pret : 75.00 RON / sedinta ( 1 ore )

Ciclul scolar : invatamant primar / gimnaziu / pregatire liceu / liceu(ciclul inferior) / liceu(ciclul superior) / pregatire facultate / postliceala / profesional(SAM) / profesional(an de completare)

CANTO - MUZICA USOARA pentru toate varstele. Cursurile de canto se desfasoara intr-un studio muzical si au o structura special conceputa pentru evolutia ta. Avand ca inspiratie o tehnica vocala americana combinata cu tehnica proprie, studiem respiratia, dictia, frazarea, intonatia si stabilim impreuna un repertoriu. Vom deveni adevarati mentori in cariera ta impeuna reusind sa participam la concursuri in domeniu. Studioul muzical, modern echipat se afla langa metrou Tineretului. Vei beneficia de reduceri la inregistrari. Testarea este gratuita! Te asteptam cu drag!

Postat din : 16 Noiembrie 2018

Vizualizari : 127

Rating : ( 0 voturi )