C Alina

Disciplina : Limba engleza

Vezi detalii

Pret : 100.00 RON / sedinta ( 2 ore )

Ciclul scolar : invatamant primar / gimnaziu / pregatire liceu / liceu(ciclul inferior) / liceu(ciclul superior) / pregatire facultate

Recent intoarsa cu studii doctorale din SUA pe filologie engleza (de la City University of New York), asistent universitar la departamentul de limbi straine, dau meditatii la mine acasa si la domiciliul clientului in zonele Grozavesti, Victoriei, Eroilor, Unirii, Basarab, Crangasi, Politehnica, AFI Cotriceni, Plaza etc. la limba engleza pentru orice nivel (inclusiv pentru diverse teste internationale: Cambridge, IELTS General si Academic, TOEFL, examenul EDEXCEL de limba si literatura engleza, academic essay writing, SAT tests, testul APTIS etc.). De asemenea, am ajutat mai multi elevi/studenti/adulti sa sustina examenul de admitere la facultatile de limbi straine, Academia de Politie etc. (atat la engleza, cat si romana), dar si sa dea examenul de titularizare la engleza. Am experienta de peste 5 ani in lucrul cu studentii si adultii atat in SUA, cat si in Romania, dar si cu elevii de nivel gimnazial (clasele III-VIII) si liceal (clasele IX-XII). De asemenea, am experienta si in lucrul pe Skype (mai bine de 4 ani) si predau atat engleza generala, cat si diverse limbaje de specialitate (engleza in afaceri, engleza juridica etc.). NR. de tel: 0760759672, adresa de mail: alinaciob14@yahoo.com.

Postat din : 19 October 2011

Vizualizari : 1734

Rating : ( 8 voturi )

Disciplina : Limba engleza

Vezi detalii

Pret : 850.00 RON / sedinta ( 54 ore )

Ciclul scolar : gimnaziu / pregatire liceu / liceu(ciclul inferior) / liceu(ciclul superior) / pregatire facultate / postliceala / profesional(SAM) / profesional(an de completare)

Reteaua de dezvoltare profesionala si personala Pro-Info ofera pachet training engleza+ examen Cambridge Bulats. Pretul este de 850 Ron si include: 50 de ore de instruire, 2 ore simulare examen Bulats, 2 ore examenul propriu-zis. Prin urmare, in pret sunt incluse si examenul si diploma de Bulats. Cei 850 de Ron sunt platibili in 2 rate. Proiectul se desfasoara in colaborare cu Universitatea de Sud-Est Lumina, iar cursurile de 2 ore se vor desfasura de 2 ori pe saptamana intr-una din salile Universitatii Lumina . Grupa va fi formata din maxim 12 persoane. Pentru mai multe detalii (programa, orar etc.) puteti contacta trainer-ul de curs direct la adresa de mail alinaciob14@yahoo.com sau la nr. de telefon 0760759672. Data limita de inscriere este 2 septembrie, ora 24:00, si se face trimitand un mail la adresa scoala@olimpnet.ro cu subiectul "curs examen Bulats" , cu datele de contact (nume, prenume, sex, varsta, ocupatia actuala, email si telefon) si cu nivelul dumneavoastra estimativ de engleza. Daca va inscrieti pana pe 30 august, beneficiati de o reducere de 50 lei. In mail specificati si unde ati citit acest anunt. Cursul presupune lectii de: - gramatica - “business skills” (urmaresc dezvoltarea capacitatilor de comunicare pe baza mai multor exercitii de “listening” si “writing”) - “business topics” (vocabular folosit in lumea business) - “learning strategies” (strategii de invatare care se focalizeaza pe invatarea limbajului – scris si oral - in contextul business)

Postat din : 14 August 2012

Vizualizari : 377

Rating : ( 1 voturi )

Disciplina : Limba engleza

Vezi detalii

Pret : 100.00 RON / sedinta ( 2 ore )

Ciclul scolar : gimnaziu / pregatire liceu / liceu(ciclul inferior) / liceu(ciclul superior) / pregatire facultate / postliceala / profesional(SAM) / profesional(an de completare)

Recent intoarsa cu studii doctorale din SUA pe filologie engleza (de la City University of New York), asistent universitar la departamentul de limbi straine, dau meditatii in sectoarele 1 si 6 la limba engleza pentru orice nivel (inclusiv pentru diverse teste internationale: Cambridge, IELTS General si Academic, TOEFL, examenul EDEXCEL de limba si literatura engleza, academic essay writing, admiterea la facultate, SAT tests etc.) la domiciliul cursantului. Am experienta de peste 5 ani in lucrul cu studentii si adultii atat in SUA, cat si in Romania, dar si cu elevii de nivel gimnazial (clasele III-VIII) si liceal (clasele IX-XII). De asemenea, am experienta si in lucrul pe skype (mai bine de 4 ani). Predau atat engleza generala, cat si limbaj de specialitate (engleza in afaceri, engleza juridica etc.), dar si engleza pentru admitere la diverse facultati: Academia de Politie,Scoala de Agenti de Politie din Campina, Facultatea de Limbi Straine etc. Zone preferate: Bd. Mihalache, Piata Domenii, Piata Presei Libere,Piata Victoriei, Piata Romana, Crangasi, Calea Giulesti, Lujerului, Gorjului, Primaverii (zona Parcului Herastrau) etc. NR. de tel: 0760759672, adresa de mail: alinaciob14@yahoo.com

Postat din : 28 Noiembrie 2013

Vizualizari : 421

Rating : ( 6 voturi )