C Alina

Disciplina : Limba engleza

Vezi detalii

Pret : 100.00 RON / sedinta ( 2 ore )

Ciclul scolar : invatamant primar / gimnaziu / pregatire liceu / liceu(ciclul inferior) / liceu(ciclul superior) / pregatire facultate

Recent intoarsa cu studii doctorale din SUA pe filologie engleza (de la City University of New York), asistent universitar la departamentul de limbi straine, dau meditatii in sectoarele 1 si 6 la limba engleza pentru orice nivel (inclusiv pentru diverse teste internationale: Cambridge, IELTS General si Academic, TOEFL, examenul EDEXCEL de limba si literatura engleza, academic essay writing, admiterea la facultate, SAT tests, testul APTIS etc.) la domiciliul cursantului. Am experienta de peste 5 ani in lucrul cu studentii si adultii atat in SUA, cat si in Romania, dar si cu elevii de nivel gimnazial (clasele III-VIII) si liceal (clasele IX-XII). De asemenea, am experienta si in lucrul pe skype (mai bine de 4 ani). Predau atat engleza generala, cat si limbaj de specialitate (engleza in afaceri, engleza juridica etc.), dar si engleza pentru admitere la diverse facultati: Academia de Politie,Scoala de Agenti de Politie din Campina, Facultatea de Limbi Straine etc. Zone preferate: Bd. Mihalache, Piata Domenii, Piata Presei Libere,Piata Victoriei, Piata Romana, Crangasi, Calea Giulesti, Lujerului, Gorjului, Primaverii (zona Parcului Herastrau) etc. NR. de tel: 0760759672, adresa de mail: alinaciob14@yahoo.com.

Postat din : 19 October 2011

Vizualizari : 1641

Rating : ( 8 voturi )

Disciplina : Limba engleza

Vezi detalii

Pret : 850.00 RON / sedinta ( 54 ore )

Ciclul scolar : gimnaziu / pregatire liceu / liceu(ciclul inferior) / liceu(ciclul superior) / pregatire facultate / postliceala / profesional(SAM) / profesional(an de completare)

Reteaua de dezvoltare profesionala si personala Pro-Info ofera pachet training engleza+ examen Cambridge Bulats. Pretul este de 850 Ron si include: 50 de ore de instruire, 2 ore simulare examen Bulats, 2 ore examenul propriu-zis. Prin urmare, in pret sunt incluse si examenul si diploma de Bulats. Cei 850 de Ron sunt platibili in 2 rate. Proiectul se desfasoara in colaborare cu Universitatea de Sud-Est Lumina, iar cursurile de 2 ore se vor desfasura de 2 ori pe saptamana intr-una din salile Universitatii Lumina . Grupa va fi formata din maxim 12 persoane. Pentru mai multe detalii (programa, orar etc.) puteti contacta trainer-ul de curs direct la adresa de mail alinaciob14@yahoo.com sau la nr. de telefon 0760759672. Data limita de inscriere este 2 septembrie, ora 24:00, si se face trimitand un mail la adresa scoala@olimpnet.ro cu subiectul "curs examen Bulats" , cu datele de contact (nume, prenume, sex, varsta, ocupatia actuala, email si telefon) si cu nivelul dumneavoastra estimativ de engleza. Daca va inscrieti pana pe 30 august, beneficiati de o reducere de 50 lei. In mail specificati si unde ati citit acest anunt. Cursul presupune lectii de: - gramatica - “business skills” (urmaresc dezvoltarea capacitatilor de comunicare pe baza mai multor exercitii de “listening” si “writing”) - “business topics” (vocabular folosit in lumea business) - “learning strategies” (strategii de invatare care se focalizeaza pe invatarea limbajului – scris si oral - in contextul business)

Postat din : 14 August 2012

Vizualizari : 341

Rating : ( 1 voturi )

Disciplina : Limba engleza

Vezi detalii

Pret : 100.00 RON / sedinta ( 2 ore )

Ciclul scolar : gimnaziu / pregatire liceu / liceu(ciclul inferior) / liceu(ciclul superior) / pregatire facultate / postliceala / profesional(SAM) / profesional(an de completare)

Recent intoarsa cu studii doctorale din SUA pe filologie engleza (de la City University of New York), asistent universitar la departamentul de limbi straine, dau meditatii in sectoarele 1 si 6 la limba engleza pentru orice nivel (inclusiv pentru diverse teste internationale: Cambridge, IELTS General si Academic, TOEFL, examenul EDEXCEL de limba si literatura engleza, academic essay writing, admiterea la facultate, SAT tests etc.) la domiciliul cursantului. Am experienta de peste 5 ani in lucrul cu studentii si adultii atat in SUA, cat si in Romania, dar si cu elevii de nivel gimnazial (clasele III-VIII) si liceal (clasele IX-XII). De asemenea, am experienta si in lucrul pe skype (mai bine de 4 ani). Predau atat engleza generala, cat si limbaj de specialitate (engleza in afaceri, engleza juridica etc.), dar si engleza pentru admitere la diverse facultati: Academia de Politie,Scoala de Agenti de Politie din Campina, Facultatea de Limbi Straine etc. Zone preferate: Bd. Mihalache, Piata Domenii, Piata Presei Libere,Piata Victoriei, Piata Romana, Crangasi, Calea Giulesti, Lujerului, Gorjului, Primaverii (zona Parcului Herastrau) etc. NR. de tel: 0760759672, adresa de mail: alinaciob14@yahoo.com

Postat din : 28 Noiembrie 2013

Vizualizari : 356

Rating : ( 6 voturi )