Cristoltean Diana

Disciplina : Limba engleza

Vezi detalii

Pret : 50.00 RON / sedinta ( 2 ore )

Ciclul scolar : invatamant primar / gimnaziu / pregatire liceu / liceu(ciclul inferior) / liceu(ciclul superior) / pregatire facultate / postliceala

Masteranda cu studii in strainatate si experienta in predarea limbii engleze peste granita, sunt dornica sa ii ajut si pe altii sa invete aceasta limba cu placere si usurinta. Pot preda la orice nivel si sunt dornica sa ma deplasez la domiciliul elevului. Mentionez ca am urmat studiile de licenta si de master in totalitate in limba engleza, ca detin o diploma de competenta Cambridge Advanced (CAE) in aceasta limba si una de absolvire a modulului pedagogic.

Postat din : 3 October 2017

Vizualizari : 119

Rating : ( 0 voturi )

Disciplina : Alte limbi straine

Vezi detalii

Pret : 50.00 RON / sedinta ( 2 ore )

Ciclul scolar : invatamant primar / gimnaziu / pregatire liceu / liceu(ciclul inferior) / liceu(ciclul superior) / pregatire facultate / postliceala / profesional(SAM) / profesional(an de completare)

Avand in spate 3 ani de studii in Coreea de Sud, o diploma de absolvire a unui program intensiv de limba coreeana si una de competente TOPIK, sunt bucuroasa sa predau aceasta limba oricui este pasionat de cultura coreeana. Detin, de asemenea, o diploma de absolvire a modulului pedagogic si datorita experientei mele in Coreea pot preda coreeana intr-o maniera practica si amuzanta.

Postat din : 4 October 2017

Vizualizari : 178

Rating : ( 0 voturi )