Enache Andreea

Disciplina : Biologie

Vezi detalii

Pret : 60.00 RON / sedinta ( 2 ore )

Ciclul scolar : liceu(ciclul inferior) / liceu(ciclul superior) / pregatire facultate

Ofer meditatii la Biologie, materia de clasa a 9-a si a 10-a, dar si a 11-a si a 12-a, atat pentru pregatirea examenului national de Bacalaureat, cat si pentru admiterea in ciclul superior. Detin materiale didactice, carti, teste si atlase, necesare unei reusite sigure. Ofer meditatii la domiciliul meu si pot lucra cu mai multi elevi la cererea acestora sau a parintilor! Tin sa mentionez ca am obtinut rezultate foarte frumoase cu foștii mei elevi-avand o experienta de 5 ani. Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactati!

Postat din : 24 Ianuarie 2014

Vizualizari : 897

Rating : ( 6 voturi )

Disciplina : Limba si literatura romana

Vezi detalii

Pret : 60.00 RON / sedinta ( 2 ore )

Ciclul scolar : pregatire liceu / liceu(ciclul inferior) / liceu(ciclul superior)

Ofer meditatii la Limba si literatura romana, pentru elevii de liceu, inclusiv pentru pregatirea examenului de Bacalaureat. Detin carti, culegeri, atat de gramatica, cat si de teste, pentru o pregatire excelenta a elevului. Tin sa mentionez ca am obtinut rezultate foarte bune cu fostii mei elevi-avand o experienta de 5 ani. Meditatiile le desfasor la domiciliul meu, iar pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactati!

Postat din : 24 Ianuarie 2014

Vizualizari : 601

Rating : ( 7 voturi )

Disciplina : Matematica

Vezi detalii

Pret : 60.00 RON / sedinta ( 2 ore )

Ciclul scolar : liceu(ciclul superior)

Ofer meditații la matematica, pentru pregatirea examenului national de Bacalaureat. Detin materiale necesare studiului, sedintele se desfasoara la domiciliul meu, din zona Crangasi, sector 6. Doar la cererea parintelui/elevului pot desfasura sedinta si cu 2 persoane! Mentionez ca am obtinut rezultate excelente cu fostii mei elevi, avand o experienta de 5 ani. Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactati!

Postat din : 25 Aprilie 2014

Vizualizari : 510

Rating : ( 6 voturi )

Disciplina : Matematica

Vezi detalii

Pret : 60.00 RON / sedinta ( 2 ore )

Ciclul scolar : gimnaziu

Ofer meditatii la matematica pentru pregatirea examenului national, clasele 5-8. Detin materiale necesare studiului, sedintele se desfasoara la domiciliul meu, din zona Crangasi, sector 6. Doar la cererea parintelui/elevului pot desfasura sedinta si cu 2 persoane! Mentionez ca am obtinut rezultate excelente cu fostii mei elevi, avand o experienta de 5 ani. Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactati!

Postat din : 17 Septembrie 2015

Vizualizari : 431

Rating : ( 2 voturi )