Fusea Laura

Disciplina : Limba engleza

Vezi detalii

Pret : 40.00 RON / sedinta ( 1 ore )

Ciclul scolar : invatamant primar / gimnaziu / pregatire liceu / liceu(ciclul inferior) / liceu(ciclul superior) / pregatire facultate / postliceala

Profesoara de limba engleza, absolventa a Facultatii de Litere si Facultatii de Limbi straine din cadrul Universitatii Bucuresti, pasionata atat de limba engleza cat si de predarea ei, cu o experienta de peste 10 ani in predare in mediul public si privat, ofer meditatii pentru orice nivel, copiilor si adultilor care vor sa invete o noua limba, sau sa o perfectioneze.

Postat din : 25 August 2017

Vizualizari : 267

Rating : ( 0 voturi )

Disciplina : Limba engleza

Vezi detalii

Pret : 40.00 RON / sedinta ( 1 ore )

Ciclul scolar : invatamant primar / gimnaziu / pregatire liceu / liceu(ciclul inferior) / liceu(ciclul superior) / pregatire facultate / postliceala / profesional(SAM) / profesional(an de completare)

Meditatii pe Skype!! Pentru aceia pentru care perfectionarea limbii engleze este un 'MUST' dar sunt prea ocupati pentru a merge la cursuri! Materiale potrivite pentru un mediu modern de invatare/perfectionare a limbii! Posibilitatea de a conversa in limba engleza in confortul propriei locuinte! Experienta de peste 10 ani in predarea limbii engleze!

Postat din : 27 Februarie 2018

Vizualizari : 74

Rating : ( 0 voturi )