Liana Corina

Disciplina : Limba engleza

Vezi detalii

Pret : 60.00 RON / sedinta ( 1.5 ore )

Ciclul scolar : invatamant primar / gimnaziu / pregatire liceu / liceu(ciclul inferior) / liceu(ciclul superior) / pregatire facultate / postliceala

Absolventa Facultatea de Limbi si Literaturi Straine,sectia engleza-franceza din cadrul Universitatii Bucuresti(detin atestat lb engleza anul 2009 si autorizatie traducator 2012 pentru lb.engleza si lb.franceza) ofer meditatii la limba engleza pentru cei care doresc sa invete engleza sau sa isi imbunatateasca cunostintele deja existente de limba engleza. Pregatire bacalaureat, admitere facultate, examene Cambridge etc.Cursurile vor fi interactive si adaptate fiecarei persoane. Orele de engleza se tin la domiciliul elevului in zona sectorului 4 sau la domiciliul meu ( comuna Berceni)

Postat din : 3 Februarie 2012

Vizualizari : 3577

Rating : ( 10 voturi )

Disciplina : Limba franceza

Vezi detalii

Pret : 70.00 RON / sedinta ( 1.5 ore )

Ciclul scolar : invatamant primar / gimnaziu

Absolventa Facultatea de Limbi si Literaturi Straine,sectia engleza-franceza din cadrul Universitatii Bucuresti(detin atestat lb engleza anul 2009 si autorizatie traducator 2012 pentru lb.engleza si lb.franceza) ofer meditatii la limba engleza pentru cei care doresc sa invete engleza sau sa isi imbunatateasca cunostintele deja existente de limba engleza. Cursurile vor fi interactive si adaptate fiecarei persoane. Orele de franceza se tin la domiciliul meu ( comuna Berceni)

Postat din : 21 Septembrie 2012

Vizualizari : 995

Rating : ( 0 voturi )

Disciplina : Altele

Vezi detalii

Pret : 40.00 RON / sedinta ( 1.5 ore )

Ciclul scolar : invatamant primar / gimnaziu / pregatire liceu / liceu(ciclul inferior) / liceu(ciclul superior) / pregatire facultate / postliceala

Absolventa Facultatea de Limbi si Literaturi Straine ofer meditatii si ajutor la efectuarea temelor la limba romana si limba engleza, pregatire intensiva pentru elevii aflati in prag de Bacalaureat sau pentru cei care se pregatesc pentru admiterea la facultate dar si pentru cei care se afla in clasele I-VIII. Rezultate scolare exceptionale garantate.

Postat din : 4 October 2012

Vizualizari : 871

Rating : ( 0 voturi )