Mihalca Nicoleta

Disciplina : Limba engleza

Vezi detalii

Pret : 90.00 RON / sedinta ( 2 ore )

Ciclul scolar : pregatire liceu / liceu(ciclul inferior) / liceu(ciclul superior) / pregatire facultate / postliceala / profesional(SAM) / profesional(an de completare)

Trainer certificat de limba engleza pt adulti, ofer cursuri (de grup sau individuale), conversatie, interviuri, engleza business (termeni tehnici, medicali, economici, corespondenta, etc), consiliere lingvistica si organizez programe de training in limba engleza. Experienta in lucru cu angajatii companiilor carora le-am furnizat traininguri de engleza generala sau business. Dau meditatii la domiciliul meu, la sediul cursantilor sau in business lounge.Organizez workshopuri pentru angajati, cu diferite teme de dezbatere(engleza pentru hr, it, medical, turism, constructii etc.) Program flexibil.

Postat din : 25 Aprilie 2013

Vizualizari : 2427

Rating : ( 1 voturi )

Disciplina : Limba spaniola

Vezi detalii

Pret : 75.00 RON / sedinta ( 2 ore )

Ciclul scolar : invatamant primar / gimnaziu / pregatire liceu / liceu(ciclul inferior) / liceu(ciclul superior) / pregatire facultate / postliceala / profesional(SAM) / profesional(an de completare)

Trainer, profesor limba spaniola pt adulti si copii, pregatesc la limba spaniola, orice nivel. Experienta in pregatirea pt examenul DELE. Sedinte interactive, bazate pe conversatie, manuale adaptate nevoilor cursantului, program flexibil, pt companii deplasarea la sediu. De asemenea predau si spaniola business sau termeni tehnici.

Postat din : 10 Mai 2013

Vizualizari : 1248

Rating : ( 0 voturi )

Disciplina : Limba romana pentru straini

Vezi detalii

Pret : 90.00 RON / sedinta ( 2 ore )

Ciclul scolar : pregatire facultate / postliceala / profesional(SAM) / profesional(an de completare)

Trainer limba romana pt straini, experienta 7 ani in lucrul cu cetatenii straini (americani, turci, arabi, indieni, sirieni, chinezi, nemti, spanioli, argentinieni etc.). Am obtinut rezultate excelente in conversatie si la examenul pt cetatenie. Sedintele se bazeaza pe conversatie si prin introducerea unor structuri gramaticale pe care cursantul si le insuseste in mod natural. Program flexibil, manuale conform Cadrului European de Cunoastere a Limbilor Straine. Deplasarea la domiciliu. Sedintele pot fi de o data sau chiar si de 5 ori pe saptamana.

Postat din : 10 Mai 2013

Vizualizari : 888

Rating : ( 0 voturi )

Disciplina : Limba engleza

Vezi detalii

Pret : 40.00 RON / sedinta ( 2 ore )

Ciclul scolar : invatamant primar / gimnaziu / pregatire liceu / liceu(ciclul inferior) / liceu(ciclul superior) / pregatire facultate

Centru de meditatii si cursuri copii si adulti Sos. Giurgiului, Piata Progresul Centru de meditatii pentru copii si adulti ofera cursuri de limbi straine in grup sau individual. Pregatire pentru examene, imbunatatirea rezultatelor scolare si a fluentei in comunicare. Dezvoltam abilitatile de comunicare, exersam elemente de gramatica si introducem elemente de cultura si civilizatie prin intermediul proiectelor saptamanale. Pentru adulti oferim cursuri de engleza generala sau business, in anumite domenii ( financiar, medical, turism etc.) Pregatire interviuri, examene (IELTS, TOEfl). Sedinte individuale sau de grup. Cursurile se desfasoara la sediul nostru, Sos. Giurgiului nr.117 sau la sediul clientului. Colaboram cu firme pentru audit lingvistic, consiliere sau sustinerea de traininguri.

Postat din : 21 Septembrie 2016

Vizualizari : 454

Rating : ( 0 voturi )