Mihalca Simona

Disciplina : Limba engleza

Vezi detalii

Pret : 100.00 RON / sedinta ( 2 ore )

Ciclul scolar : invatamant primar / gimnaziu / pregatire liceu / liceu(ciclul inferior) / liceu(ciclul superior) / postliceala / profesional(SAM) / profesional(an de completare)

Absolventa de master in limba engleza, ofer meditatii la limba engleza pentru copii si adulti. Am urmat cursurile celui mai bun liceu de engleza din Bucuresti, avand o pasiune adevarata pentru limba engleza. Detin certificare Cambridge -CAE cu nivel european C2. Am participat la multe olimpiade si concursuri de limba si literatura engleza. Din 2012 sunt Redactor-Sef al Revistei Teen Art Out, o revista exclusiv in limba engleza, prin care mi-am dezvoltat cunostintele de engleza si abilitatile de a scrie.

Postat din : 8 October 2012

Vizualizari : 797

Rating : ( 1 voturi )

Disciplina : Informatica

Vezi detalii

Pret : 100.00 RON / sedinta ( 2 ore )

Ciclul scolar : invatamant primar / gimnaziu / pregatire liceu / liceu(ciclul inferior) / liceu(ciclul superior)

Absolventa a Facultatii de Matematica si Informatica din Bucuresti, sectia informatica. ofer meditatii de informatica (c/c++ ) si TIC (Office, ECDL, HTML, utilizarea calculatorului). Am participat de 3 ori la Nationala Olimpiadei de TIC, la concursuri diverse de programare, robotica si utilizarea calculatorului. Am ani de experienta in predare atat cu copii cat si cu adulti. Pregatesc elevi pentru nivelul de clasa, pentru examene sau concursuri.

Postat din : 8 October 2012

Vizualizari : 939

Rating : ( 2 voturi )

Disciplina : Pictura

Vezi detalii

Pret : 100.00 RON / sedinta ( 2 ore )

Ciclul scolar : invatamant primar / gimnaziu / pregatire liceu / liceu(ciclul inferior) / liceu(ciclul superior) / pregatire facultate / postliceala / profesional(SAM) / profesional(an de completare)

Ofer cursuri de pictura pentru copii si adulti. Am inceput pictura de la gradinita, continuand de-a lungul scolii, timp in care am castigat premii nationale si am participat la concursuri internationale. Am aprofundat notiuni de istoria si teoria artei, ajungand sa ii invat si pe altii. Sunt in consiliul director al revistei Art Out, fiind versata in arta contemporana.

Postat din : 9 Martie 2016

Vizualizari : 274

Rating : ( 0 voturi )

Disciplina : Matematica

Vezi detalii

Pret : 100.00 RON / sedinta ( 2 ore )

Ciclul scolar : invatamant primar / gimnaziu / pregatire liceu / liceu(ciclul inferior) / liceu(ciclul superior) / pregatire facultate

Absolventa a Facultatii de Matematica si Informatica, ofer meditatii la matematica. Cu rezultate extraordinare in timpul liceului, am urmat filiera matematica si la facultate, unde nu doar am aprofundat materia dar am urmat cursuri de psiho-pedagogie. Pregatesc copii de clase primare, gimnaziu sau liceu.

Postat din : 9 Martie 2016

Vizualizari : 295

Rating : ( 0 voturi )