Mirabela Irimia

Disciplina : Limba engleza

Vezi detalii

Pret : 50.00 RON / sedinta ( 1.4 ore )

Ciclul scolar : invatamant primar / gimnaziu / pregatire liceu / liceu(ciclul inferior) / liceu(ciclul superior) / pregatire facultate / postliceala / profesional(SAM) / profesional(an de completare)

Poti invata Engleza la perfectie! Investeste in TINE! Afla mai multe pe http://cursuriengleza.webs.com sau citeste mai jos o descriere a cursurilor oferite. Alegeti va rog preturile si durata sedintei din sectiunea aflata la baza acestui anunt sau pe site. ____________________________________________________________ Sunt absolventa a facultatii de Stiinte Sociale si Administrative in cadrul Universitatii Nicolae Titulescu din Bucuresti, iar la varsta de 29 de ani, dupa 15 ani de studiu al acestei limbi si 7 ani de locuit in Londra, Regatul Unit- ma aflu la nivelul 'aproape nativ' in Lb. Engleză, fapt atestat de posesia Certificatului Cambridge Proficiency in English - CPE (cea mai inaltă diplomă oferită de Consiliul Britanic din Bucureşti), ofer cursuri particulare sau in sistem corporate pentru orice nivel sau vãrstă, cu multă răbdare, eficacitate in predare şi metode de invăţare rapidă (accentul este pus pe logica si pe esentializarea informaţiilor, pe strategia de invatare si abordarea specifica a fiecarei persoane), punãnd in slujba dvs rãbdarea de a explica specificã vãrstei mele cãt şi eficienţa rezultatã din experienţa de 5 ani in predarea cursurilor particulare, romănilor din Londra. Dupa intoarcerea in tara cursurile cursurile au fost atent structurate conform programei şcolare si altor materiale didactice auxiliare, Cambridge, audio-video, etc. Atenţia oferită fiecărui cursant şi adaptarea lecţiilor la nevoile fiecăruia - in functie de vãrstă, profesie sau nivel - este sprijinită de sistemul de lucru cu un singur cursant sau cu două persoane la cerere, păstrãndu-se astfel şi un flux clar de informaţie intre profesor şi elev iar simultan evitãndu-se perturbarea atenţiei. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Calitatea cursurilor oferite derivă din dorinţa formării continue pe tot parcursul vieţii şi susţinerea cursanţilor in adaptarea lor intr-un mediu competitiv, astfel incãt fiecare să-şi atingă potenţialul maxim din punct de vedere intelectual in această limbă străină. _______Tel__0044.7714.777.029 || 0040.737.023.524____________ Cea mai importantă investiţie trebuie să fie cea in viitorul tău. Investeşte in tine! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ www.cursuriengleza.webs.com ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1_şedinţã/săpt=1h..........1pers=40ron.....2pers=60ron 1_şedinţã/săpt=1h40'.......1pers=50ron.....2pers=80ron 1_şedinţã/săpt=2h..........1pers=70ron.....2pers=90ron 2_şedinţe/săpt=2h..........1pers=60ron.....2pers=90ron 1_şedinţã/săpt=2h30’.......1pers=70ron.....2pers=100ron 1_şedinţã/sapt=3h.........1pers=80ron.....2pers=110ron (şedinţele se ţin doar la domiciliul meu sau adăugãndu-se costul transportului la domiciliul cursantului; cursurile se personalizează şi se adaptează necesităţilor fiecăruia) ~~~~~Va asteptam!

Postat din : 7 October 2011

Vizualizari : 7158

Rating : ( 510 voturi )

Disciplina : Informatica

Vezi detalii

Pret : 55.00 RON / sedinta ( 2 ore )

Ciclul scolar : invatamant primar / gimnaziu / pregatire liceu / liceu(ciclul inferior) / liceu(ciclul superior) / pregatire facultate / postliceala / profesional(SAM) / profesional(an de completare)

Absolventa a Universitatii Ion Mincu, ofer cursuri individuale pentru AutoCAD 2D & 3D si Photoshop, Office (orice program si versiune) la domiciliul cursantului sau al meu. Poti trece BACul cu cel mai inalt calificativ la proba "Competente Digitale"!!!!!!!!!! Asigur un inalt nivel de profesionalism in predare si rezultate maxime la orice nivel v-ar fi necesar sa cunoasteti aceste programe. Realizez proiecte pentru studenti, birouri de arhitectura si firme de constructii, lucrez project-based si cu deadline-uri apropiate, efectuez prelucrare a oricarui tip de proiect pentru toate aceste programe, fie proiecte incepute, teme pt scoala, interventii si modificari in diferite stadii ale unui proiect. Apelati cu incredere 0735.233.552, pentru a beneficia de o programare in cel mai scurt timp. Invata aceste programe complexe "click cu click"! Va multumesc!

Postat din : 10 August 2013

Vizualizari : 1226

Rating : ( 16 voturi )