O Catalin

Disciplina : Limba engleza

Vezi detalii

Pret : 50.00 RON / sedinta ( 1.5 ore )

Ciclul scolar : invatamant primar / gimnaziu / pregatire liceu / liceu(ciclul inferior) / liceu(ciclul superior) / pregatire facultate / postliceala / profesional(SAM) / profesional(an de completare)

Pedagog (master), traducator autorizat cu experienta in diverse limbi (engleza, franceza, germana, spaniola) si licentiat actorie de teatru, meditez LIMBA ENGLEZA si lucrez cu grupuri de actorie si dezvoltare personala. Am predat engleza sau actorie in diverse medii, de la copii, liceu-facultate, adulti, bussiness si cetateni straini. Am bune calificari tehnice, bussiness si umaniste. Pun accentul pe continut adaptat, pe capacitatea de a structura si prezenta informatii, pe vocabular, gramatica comparata, pe capacitatea de a povesti, de a exprima o opinie si de a purta o conversatie. Combin materiale diverse si jocuri pentru a stimula invatarea cu placere din mai multe directii.

Postat din : 4 October 2013

Vizualizari : 1022

Rating : ( 8 voturi )

Disciplina : Matematica

Vezi detalii

Pret : 50.00 RON / sedinta ( 1.5 ore )

Ciclul scolar : gimnaziu / pregatire liceu / liceu(ciclul inferior) / liceu(ciclul superior) / pregatire facultate / postliceala / profesional(SAM) / profesional(an de completare)

Absolvent al clasei speciale de matematica C.N. Mihai Viteazul in 2000, cu participari la olimpiade, si al Facultatii de Automatica si Calculatoare, sectia Calculatoare in 2005, Master Pedagogie la UNATC Bucuresti, predau matematica din pasiune pentru elevi de generala (50/sedinta), liceu și studenți (60/sedinta).

Postat din : 10 October 2013

Vizualizari : 722

Rating : ( 0 voturi )

Disciplina : Informatica

Vezi detalii

Pret : 60.00 RON / sedinta ( 1.5 ore )

Ciclul scolar : gimnaziu / pregatire liceu / liceu(ciclul inferior) / liceu(ciclul superior) / pregatire facultate / postliceala / profesional(SAM) / profesional(an de completare)

Lectii de Word, Excel si limbaje programare (C#, C++, C, Java, Python, Pascal, etc.). Traininguri de grup, pregatire examene, proiecte. Absolvent Calculatoare, UPB, cu 6 ani de experienta de programator in firme de top din mediul privat si peste 25 ani experienta generala in IT, master pedagogic si experienta extensiva de predare. Tarif 60 Ron/sedinta de utilizare Word/Excel, 70 Ron/sedinta de programare liceu, 80/programare facultate.

Postat din : 10 October 2013

Vizualizari : 1508

Rating : ( 1 voturi )

Disciplina : Teatru si film

Vezi detalii

Pret : 50.00 RON / sedinta ( 1 ore )

Ciclul scolar : pregatire facultate / profesional(an de completare)

Lectii particulare si workshopuri ACTORIE / DEZVOLTARE PERSONALA pt. abordare si imbunatatire discurs/rol, putere de convingere, concentrare, public speaking. Workshop-uri cu grupuri pe tema colaborarii, reactiei rapide, reactiei constructive, etc. Repertoriu admitere facultati de profil din cadrul UNATC, Hyperion. Sunt actor promotia 2013 UNATC, master UNATC Pedagogie in actorie si am peste 5 ani experienta consistenta in predarea artei actorului, dezvoltare pers., reorientare profesionala, public speaking.

Postat din : 1 Martie 2014

Vizualizari : 644

Rating : ( 0 voturi )