Stanciu Raluca

Disciplina : Limba germana

Vezi detalii

Pret : 90.00 RON / sedinta ( 1.5 ore )

Ciclul scolar : invatamant primar / gimnaziu / pregatire liceu / liceu(ciclul inferior) / liceu(ciclul superior) / pregatire facultate / postliceala / profesional(SAM) / profesional(an de completare)

Meditatoare cu experiență de peste 6 ani, ofer meditatii la germana online pentru toate nivelurile (A1-C2), pe Skype, pentru examene, Goethe-Prüfungen, telc, etc. Sunt absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine din Universitatea Bucuresti, sectia Japoneza Germana, iar de aproape doi ani studiez mai departe in Germania. Pentru mai multe informatii si detalii, contactati-ma pe adresa: ralucstanciu@gmail.com. Rog seriozitate :)

Postat din : 5 Martie 2014

Vizualizari : 1415

Rating : ( 4 voturi )

Disciplina : Alte limbi straine

Vezi detalii

Pret : 100.00 RON / sedinta ( 1.5 ore )

Ciclul scolar : invatamant primar / gimnaziu / pregatire liceu / liceu(ciclul inferior)

Fosta studenta la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine din Universitatea Bucuresti, sectia Japoneza Germana ofer meditatii la limba Japoneza la domiciliul doritorilor, pentru incepatori si intermediari (N3). Cursurile au loc online, pe Skype. Ofer materiale didactice. Pentru mai multe informatii si detalii, contactati-ma pe adresa: ralucstanciu@gmail.com Rog seriozitate :)

Postat din : 8 Martie 2014

Vizualizari : 758

Rating : ( 3 voturi )