T Andreea

Disciplina : Limba si literatura romana

Vezi detalii

Pret : 130.00 RON / sedinta ( 1 ore )

Ciclul scolar : invatamant primar / gimnaziu / pregatire liceu / liceu(ciclul inferior) / liceu(ciclul superior) / pregatire facultate / postliceala / profesional(SAM) / profesional(an de completare)

Profesor universitar de limba română, cu experiență de peste 10 ani, te ajut să înveţi şi să îţi perfecţionezi gramatica limbii române plăcut si eficient, oferindu-ti o experienta moderna si interactiva de invatare. Indiferent de nivelul tau sau de timpul pe care il ai la dispozitie, sunt sigura ca vei putea invata gramatica si literatura limbii romane usor si intr-un mod placut. De ce eu? Am inceput sa predau romana inca din 2003. Pasiunea pentru limba romana m-a determinat sa schimb felul in care aceasta este predata in prezent. Am creat astfel o serie de cursuri interactive si amuzante, ce pun accent pe discutii si explicarea notiunilor teoretice printr-o noua metoda de predare. Astfel, niciunul dintre cursantii mei nu pleaca acasa fara sa fii inteles. Degeaba cunosti teoria, daca nu stii sa o aplici. Tocmai din acest motiv, cursurile mele sunt pliate nevoilor tale. Fiecare cursant este unic si voi modifica forma de predare in functie de ritmul si stilul acestuia de a invata. La cursurile mele de limba romana, intelegerea notiunilor este pe primul loc. Vei invata logica din spatele gramaticii si vei putea, la finalul cursurilor, sa parcurgi orice exercitiu sau test cu usurinta. ASIGUR: --> un curs personalizat si modern, care se potriveste dorințelor fiecăruia (copil sau adult) si este adaptat oricarui stil de invatare; --> cele mai eficiente materiale de studiu pentru ca tu sa obtii rezultate rapid si sa inveti cu drag; --> PERFORMANȚĂ la examene: Evaluarea Naţională, Bacalaureat, admitere la Drept, Academia de Poliţie, Facultatea de Limbi Străine, etc. Putem lucra si pe Skype, avand aceleasi rezultate exceptionale. Curs 2 persoane: 100 Ron/1 ora Curs 3 persoane: 80 Ron/1 ora Curs individual: 130 RON/1 ora.

Postat din : 28 Martie 2018

Vizualizari : 412

Rating : ( 1 voturi )

Disciplina : Limba engleza

Vezi detalii

Pret : 130.00 RON / sedinta ( 1 ore )

Ciclul scolar : invatamant primar / gimnaziu / pregatire liceu / liceu(ciclul inferior) / liceu(ciclul superior) / pregatire facultate / postliceala / profesional(SAM) / profesional(an de completare)

Profesor universitar și trainer internațional de limba engleză, cu experiență de peste 10 ani si nivel de NATIV (C2- Certificat Cambridge Proficiency), pun la dispozitie o gama variata de cursuri de limba engleza. Indiferent de nivelul tau de experienta sau de timpul pe care il ai la dispozitie, sunt sigura ca vei putea invata engleza usor si intr-un mod placut. De ce eu? Am inceput sa predau engleza inca din 2003. Pasiunea pentru limba engleza m-a determinat sa schimb felul in care aceasta este predata in prezent. Am creat astfel o serie de cursuri interactive si amuzante, ce pun accent pe discutii. Astfel, niciunul dintre cursantii mei nu pleaca fara sa fie capabil de o discutie in limba engleza. Degeaba cunosti timpurile pe foaie daca nu le folosesti verbal. Tocmai din acest motiv, cursurile mele sunt pliate nevoilor tale. Fiecare cursant este unic si voi modifica forma de predare in functie de ritmul si stilul acestuia de a invata. La cursurile mele de limba engleza, conversatia este pe primul loc. Chiar daca discutam la un nivel simplu la inceput. Vei invata logica din spatele frazelor si vei putea, la finalul cursurilor, sa porti o discutie in engleza cu orice persoana straina, fara sa ai vreo problema. ASIGUR: --> un curs personalizat si modern, care se potriveste dorințelor fiecăruia (copil sau adult) si este adaptat oricarui stil de invatare; --> PERFORMANȚĂ la examene: Cambridge (toate nivelurile), IELTS Academic si General, BULATS, Evaluare Națională, Bacalaureat, admitere si examen de LICENTA la Facultatea de Limbi Străine, etc; --> cele mai eficiente materiale de studiu pentru ca tu sa obtii rezultate rapid si sa inveti cu drag. Putem lucra si pe Skype. Am reusit in ultimii ani, prin Skype, sa invat cursanti din Romania, dar si din tari europene precum: Italia, Spania, Anglia, Danemarca, Germania, etc. Curs 2 persoane: 100 Ron/1 ora Curs 3 persoane: 80 Ron/1 ora Curs individual: 130 RON/1 ora.

Postat din : 28 Martie 2018

Vizualizari : 482

Rating : ( 1 voturi )

Disciplina : Limba franceza

Vezi detalii

Pret : 130.00 RON / sedinta ( 1 ore )

Ciclul scolar : invatamant primar / gimnaziu / pregatire liceu / liceu(ciclul inferior) / liceu(ciclul superior) / pregatire facultate / postliceala / profesional(SAM) / profesional(an de completare)

Profesor universitar și trainer internațional de limba franceză, cu experiență de peste 10 ani, te ajut să înveţi şi să îţi perfecţionezi limba franceza plăcut si eficient, oferindu-ti o experienta moderna si interactiva de invatare. Indiferent de nivelul tau de experienta sau de timpul pe care il ai la dispozitie, sunt sigura ca vei putea invata franceza usor si intr-un mod placut. De ce eu? Am inceput sa predau franceza inca din 2003. Pasiunea pentru limba franceza m-a determinat sa schimb felul in care aceasta este predata in prezent. Am creat astfel o serie de cursuri interactive si amuzante, ce pun accent pe discutii si explicarea notiunilor teoretice printr-o noua metoda de predare. Astfel, niciunul dintre cursantii mei nu pleaca acasa fara sa fii inteles. Degeaba cunosti teoria, daca nu stii sa o aplici. Tocmai din acest motiv, cursurile mele sunt pliate nevoilor tale. Fiecare cursant este unic si voi modifica forma de predare in functie de ritmul si stilul acestuia de a invata. La cursurile mele de limba franceza, intelegerea notiunilor este pe primul loc. Vei invata logica din spatele gramaticii si vei putea, la finalul cursurilor, sa parcurgi orice exercitiu sau test cu usurinta. CURSUL: --> urmareste imbunatatirea vocabularului si a gramaticii, obtinerea unei fluente in vorbire, pentru ca tu sa poti sa abordezi orice tema cu lejeritate; --> lucram intensiv pe partea de conversatie, ascultare, discurs in limba franceza, pentru ca tu sa fii sigur pe tine atunci cand vorbesti in public. --> inveti LOGIC, prin exercitii aplicate, nu prin memorare, ca la scoala. Astfel, iti ofer cheia pentru a intelege tot ce nu ai inteles pana acum! Putem lucra si pe Skype, avand aceleasi rezultate exceptionale. Curs 2 persoane: 100 Ron/1 ora Curs 3 persoane: 80 Ron/1 ora Curs individual: 130 RON/1 ora.

Postat din : 28 Martie 2018

Vizualizari : 337

Rating : ( 0 voturi )