cursuri creative

Disciplina : Limba franceza

Vezi detalii

Pret : 50.00 RON / sedinta ( 1 ore )

Ciclul scolar : invatamant primar / gimnaziu / pregatire liceu / liceu(ciclul inferior) / liceu(ciclul superior) / pregatire facultate / postliceala

Profesor titular, gradul II, cu mine vei ajunge rapid la nivelul de limba franceza pe care ti-l doresti, pentru ca te voi ghida eficient prin gramatica, vocabular, conversatii. Stabileste-ti data "calatoriei", apoi pune-ti in rucsac cele necesare acestei frumoase si utile calatorii:motivatie, seriozitate, perseverenta, curiozitate, rabdare si, nu in ultimul rand, un profesor cu rabdare, creativ, si dedicat. Bon voyage! :) Mai adaug ca elevii si parintii spun ca, in urma colaborarii noastre, progresul a fost in timp rapid, reusita in cazul examenelor DELF, au descoperit placerea de a vorbi in limba franceza, s-au dezvoltat personal, de asemenea, au apreciat metodele atractive, ambianta placuta, profesionalismul si suportul moral. De fiecare data am primit acest feedback pozitiv. Meditatiile se desfasoara la domiciliul elevului. Va astept cu drag. Multumesc.

Postat din : 3 Martie 2018

Vizualizari : 60

Rating : ( 1 voturi )

Disciplina : Limba si literatura romana

Vezi detalii

Pret : 50.00 RON / sedinta ( 1 ore )

Ciclul scolar : invatamant primar / gimnaziu / pregatire liceu

Creativitatea scrie, picteaza, pune intotdeauna in scena viitorul. Cu siguranta, esti de acord cu mine ca asa se intampla in orice domeniu, desigur sa fim si implicati nu doar dotati cu o pereche de ochelari roz.Creativitatea este un accesoriu care atrage atentia si niciodata nu este ostentativ. De aceea, sunt aici pentru a te ajuta sa scrii texte creative, sa redactezi articole de blog sau alte tipuri de texte pentru publicatii. La cerere, ofer portofoliu. Va astept cu drag pentru colaborari, ateliere de scriere creativa.

Postat din : 3 Martie 2018

Vizualizari : 64

Rating : ( 1 voturi )

Disciplina : Limba si literatura romana

Vezi detalii

Pret : 50.00 RON / sedinta ( 1 ore )

Ciclul scolar : gimnaziu / pregatire liceu

Profesor titular, gradul II, ofer meditatii eficiente si placute la limba si literatura romana, clasele V – XII. Metoda de predare este interactiva si personalizata pentru fiecare elev. Elevii si parintii spun ca, in urma colaborarii, progresul a fost in timp rapid, reusita in cazul examenelor, au descoperit placerea de a citi, s-au dezvoltat personal, de asemenea, au apreciat metodele atractive, ambianta placuta, profesionalismul si suportul moral. De fiecare data am primit acest feedback pozitiv. Meditatiile se desfasoara la domiciliul elevului. Va astept cu drag.

Postat din : 3 Martie 2018

Vizualizari : 74

Rating : ( 1 voturi )