Termeni si conditii de utilizare

Generale

Site-ul www.vreauprofesor.ro\com este un site comercial, proprietate a SC Bitmec SRL, numita in continuare BITMEC, care se ocupa cu realizarea de portaluri web. Toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea BITMEC. Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea de servicii de pe site-ul www.vreauprofesor.ro\com, implica acceptarea termenilor si a conditiilor detaliate mai jos. Orice violare a acestui document poate avea ca rezultat suspendarea sau terminarea contului sau a altei actiuni, precum va considera necesar S.C Bitmec SRL. Clientul intelege ca terminarea contului sau ca urmare a incalcarii acestui document atrage dupa sine nereturnarea banilor platiti ca si contravaloare pentru serviciile prestate de catre S.C Bitmec SRL.

1. Utilizarea informatiilor.

Accesarea site-ului www.vreauprofesor.ro\com, folosirea informatiilor prezentate de acesta, vizitarea paginilor, cumpararea de servicii sau trimiterea de email-uri adresate BITMEC se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la BITMEC in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin email sau prin anunturi pe site. BITMEC garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.vreauprofesor.ro\com si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/ revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al BITMEC. Pe site-ul www.vreauprofesor.ro\com, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si a parolei personale. Firma BITMEC nu poate fi facuta responsabila pentru actiunile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

2. Categorii de utilizatori

A. Clienti : meditatori - persoane fizice/juridice

Orice meditator poate folosi serviciile oferite de site-ul www.vreauprofesor.ro\com, cu respectarea prezentelor "Termeni si conditii" si a legislatiei in vigoare. Inscrierea si validarea firmelor/persoanelor fizice sau juridice in baza noastra de date se va face numai dupa verificarea corectitudinii informatiilor prezentate. Astfel, BITMEC isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor primite. Meditatorii membri ale site-ului www.vreauprofesor.ro\com au dreptul de a-si prezenta ofertele si pozele si de a fi contactati de vizitatorii site-ului. Responsabilitatea pentru corectitudinea, valabilitatea sau actualitatea datelor prezentate revine in exclusivitate meditatorilor. In cazul in care o persoana/firma va introduce in mod intentionat informatii eronate sau de natura a aduce prejudicii imaginii BITMEC sau site-ului www.vreauprofesor.ro\com, BITMEC isi rezerva dreptul de a sterge respectivele informatii sau, dupa caz, de a invalida firma respectiva fara nici un avertisment si de a lua masurile legale care se impun.

Prezenta in cadrul site-ului www.vreauprofesor.ro\com a meditatorilor se face cu acceptarea acestor termeni si conditii.

Prevederi legate de respectarea legii :

Clientii nu vor folosi serviciile BITMEC sau orice alte servicii pentru a incarca, transmite, retransmite, detine sau stoca orice fel de continut, inclusiv text, comunicatii, software, imagini, sunete, date sau alte feluri de informatie, care:

 1. incalca legile locale si internationale
 2. sunt amenintatoare, abuzive, defaimatoare sau pot afecta un individ sau un grup de indivizi
 3. fac rau oricarei persoane
 4. victimizeaza, degradeaza sau indimideaza un individ sau un grup de indivizi pe motive religioase, sexuale, rasiale, etnice sau orice alte motive.
 5. contin virusi, fisiere corupte sau orice alt software/program similar care pot distruge sau afecta modul de lucru al unui computer.
 6. violeaza drepturile oricarei alte persoane, inclusiv drepturile de proprietate, copyright, patentare sau alte drepturi intelectuale. Clientul va fi responsabil pentru determinarea regulilor care se aplica in fiecare caz in parte.
 7. adauga, scot sau modifica informatii de indentificare a retelei intr-un efort de a induce in eroare orice persoana. Aditional folosirea oricaror metode de a induce in eroare orice persoana sunt strict interzise.
 8. colecteaza sau incearca sa colecteze informatii personale despre terti fara cunostinta lor si fara acordul lor intr-o maniera care violeaza legile aplicabile.
 9. au un efect negativ asupra retelei in care se afla serverele BITMEC
 10. contin date de natura terorista

Clientul este de acord sa respecte regulile retelelor in care BITMEC ii creaza accesul. Clientul nu va face publice, nu va transmite sau permite accesul la informatii pe care Clientul le doreste confidentiale. Clientul nu va face publice materiale care sunt ilegale sau indecente sau care pot prejudicia in orice fel BITMEC

BITMEC isi rezerva dreptul sa termine orice colaborare cu un client in cazul in care aceasta sectiune este incalcata.

B. Vizitatori

1. Neinregistrati - pot accesa paginile site-ului si se pot folosi de informatiile continute de acestea, dar nu pot participa la concursuri organizate pe site si nu pot introduce mesaje in sectiunile dedicate.

2. Inregistrati - acestia completeaza un formular cu datele de identificare si, in urma inscrierii in baza de date a www.vreauprofesor.ro\com, pot pot participa la concursuri si au posibilitatea de a introduce mesaje in rubricile corespunzatoare. BITMEC garanteaza confidentialitatea datelor personale ale vizitatorilor sai si se obliga sa nu le foloseasca decat in conformitate cu legislatia in vigoare si cu acordul persoanelor vizate. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. Prin folosirea site-ului www.vreauprofesor.ro\com, vizitatorii sunt responsabili pentru pastrarea confidentialitatii contului si a parolei de acces, ca si pentru toate activitatile care au loc prin folosirea acestora. De asemenea, inteleg sa raspunda pentru orice daune produse site-ului www.vreauprofesor.ro\com sau BITMEC in conformitate cu legile in vigoare.

Informatiile furnizate la inregistrarea in site-ul www.vreauprofesor.ro\com vor permite BITMEC sa:

 • identifice utilizatorii serviciilor sale;
 • transmita informatiile necesare firmelor de turism pentru confirmarea rezervarilor;
 • contacteze vizitatorii pentru probleme de relatii cu clientii, daca este cazul.

Membrii www.vreauprofesor.ro\com vor primi periodic informari despre ofertele introduse in site, despre functiile noi ale acestuia, ca si orice alte noutati legate de domeniul de activitate al site-ului. De asemenea, prin inscrierea in baza noastra de date, utilizatorii serviciilor oferite de www.vreauprofesor.ro\com sunt de acord sa primeasca informari si oferte de pe site. In ambele situatii ( emailuri de la BITMEC sau de la firmele partenere ), vizitatorii inregistrati au optiunea de dezabonare de la aceste newsletter-uri.

Important!

Orice persoana care viziteaza site-ul www.vreauprofesor.ro\com si care ofera date sau informatii cu caracter personal firmei BITMEC isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele:

BITMEC sa-i trimita prin email buletine informative cu privire la ultimele noutati aparute pe site;

prelucrarea acestor date si informatii personale de catre BITMEC in vederea efectuarii de studii de piata sau transmiterii de materiale promotionale.

In conformitate cu prevederile legii 677/2001, dispuneti de urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii "Contact" din site.

3. Calitatea serviciilor.

Obligatiile BITMEC se rezuma la administrarea site-ului si la verificarea datelor firmelor si ale vizitatorilor inscrisi in cadrul site-ului www.vreauprofesor.ro\com. Reclamatiile legate de calitatea serviciilor prestate se fac numai catre persoana care le furnizeaza sau catre autoritatile in drept.

4. Litigii.

Prin folosirea site-ului www.vreauprofesor.ro\com (vizitarea sau cumpararea serviciilor oferite de acesta), utilizatorul se declara de acord cu "Termenii si conditiile de utilizare" de mai sus. Orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea BITMEC sau partenerii sai se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

5.Dispozitii finale

Nu puteti folosi acest site sau serviciile BITMEC pentru un scop care nu este in concordanta cu legea sau intr-o maniera care ar putea suprasolicita, dauna, strica sau perturba operatiile de pe acest site, reteaua BITMEC, sau serviciile BITMEC, sau folosirea oricarei parti sau a beneficiului site-ului, a retelei BITMEC, sau a serviciilor BITMEC.

Societatea BITMEC isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.vreauprofesor.ro\com si a structurii acestuia, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul, fara notificare prealabila. Societatea BITMEC nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari etc, care nu sunt facute de catre administratorul site-ului si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.vreauprofesor.ro\com, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

BITMEC isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura pe oricare pagina a site-ului www.vreauprofesor.ro\com, cu respectarea legislatiei in vigoare.

BITMEC nu isi asuma raspunderea pentru confidentialitatea datelor inscrise pe site pentru a fi vizibile in anunturi.

Este interzisa copierea sau reproducerea informatiilor continute pe site fara aprobarea scrisa a autorilor.